Hemma .

Idag är ja inte ensam hemma, Älskligen kom hem tidigare för han mådde inte så bra . Runt kl 6 i morse fick Älsklingens kusin och hans tjej en son, Victor Antonio :) Har fått en liten bild men man ser inte så mycket får bli ett besök om några dagar . Nu längtar jag ännu mer tills det är min tur och ligga där !

Ska leta efter en bild på barnvagen som vi har köpt sen så också .

Nu blir det frukt dax, jag är sugen på frukt å bebisen är sugen på godis :P Så ja får väl mata henne/honom med lite godis snart .

Skötväska .

Letade som en galning efter en snygg skötväska när ja var i London förra veckan men hittade ingen som jag ville ha . Tror att det får bli en från OiOi . Vill ha en som är snygg men ändå praktiskt och deras väskor ser ju inte änns ut som skötväskor . Priset är väl kanske inte jätte billigt men man kommer ju faktiskt att använda den varje dag i en längre tid och kanske även när bebis nr 2 kommer .

Här är en av dom som jag har tittat på .




Denna kommer från Pippilotta och kostar 995 :-


Upp och hoppa .

Dags att gå till jobbet . Blir ingen lång dag idag 6.30-12 men ja är så himla trött så ja orkar inte jobba över huvudtaget känns det som . Kl 12 blir det iaf raka vägen hem till soffan .

Första inlägget .

Älskar att läsa bloggar, och känner att nu är det dags att ja börjar skriva min egna . Innan har det inte känts som jag har haft något intressant att skriva men nu har jag faktiskt det :)

Hanna heter jag och bor med min Älskling i Göteborg. Vi väntar vårt första barn i februari och är överlyckliga båda två . Känns som ja inte riktigt har förstått de än, lilla jag ska ha ett barn ! Längtar något enormt .

Jag har tänkt blogga om min vardag, min graviditet och mitt nya intresse, bebis och barn saker :) Det finns ju hur mycket som hellst ! Vi har redan köpt ganska mycket till bebisen och jag har tänkt visa bilder på våra inköp och vad ja skulle vilja köpa .

Nu blir det middag .

RSS 2.0