Hemma från stan .

Skrev precis ett långt inlägg som försvann ! andra gången idag så ja blir smått irriterad så nu blir detta absolut inte lika långt .

Har vart i stan en snabbis med Parisa och har även mött Sarah för att få inbjudan till Åhlens ikväll .
Hann också springa in på indiska och köpa en kjol som jag har läst om i en annan blogg . Sitter jätte bra på oss "tjockisar" och är jätte skön över magen . Tror det får bli den ikväll .

Nu ska jag kolla på förlossningskliniken på 4Fakta, helt klart den bästa tv kanalen ! Inte massa skit och såpor hela tiden utan verkliga saker och dokumentärer .

Lite bättre iaf .

Japp nu har ja fått lite ordning på sidan iaf . Känns som att jag har suttit här i en evighet, men övning ger färdighet ;)
Man kan inte vara bra på allt .
Sitter och väntar på posten, hoppas på en avi från ljuva ting så ja kan fortsätta med skötbordet .

Nu är jag hungrig igen och bebisen i magen har precis vaknat, h*n kanske också är hungrig, bäst att äta !

VIP kväll och lägenhetsvisning .

Japp det är vad som står på schemat idag .
Ska på invigningen av den nya Åhlens som öppnar här i Göteborg imån . Och efter det så blir det att skynda mig till en lägenhetsvisning, så de blir inte en helt tråkig dag !

Imån åker M till Kiel med jobbet så det blir för mig att vara hemma helt själv med katten tills på söndag eftermiddag . Har tagit en extra jobbtid på lördag också för att ha något att göra och för att få in lite extra pengar till Ullared nästa månad :P Längtar Längtar . Har ju bara knappa timmen till Ullared men ändå ska man inte åka med en 2-3 gånger om året får då förstörs själva grejen med att åka dit . Om jag orkar i januari och inte känner mig allt för klumpig så blir det nog en tur till då bara med M för att köpa nya saker till lägenheten och bebisen .

Igår kunde ja inte låta bli att köpa lite mer bebiskläder, vet att jag egentligen inte kommer behöva mer och att man kommer att få så himla mycke men dom va så söta : ) Min mamma kommer bli galen om jag berättar de för henne så de är lika bra att vara tyst, hon tycker inte att de finns nått kvar till dom att köpa om jag hela tiden ska köpa allt .
Men de blir lätt så eftersom att jag inte kan köpa kläder till mig själv eftersom att inget passar så blir det att ja köper till bebisen ist .
Hitta ett par skit snygga jeans på Gina Tricot igår men det är ju bara att inse att jag inte kan ha dom . Hade det bara vart mudd på dom och ingen jäkla dragkedja och knapp så hade det vart perfekt men icke sa nicke de går inte :(
Tycker att utbudet av mammakläder, och speciellt snygga stuprörsjeans är värdelöst ! Det finns verkligen ingenting ! Jag köpte ett par från POP för någa månader sen men det känns som att jag bor i dom, antingen så blir det dom, leggins eller tights och det känns inte alls kul . fundera på om man kan köpa ett par vanliga jeans och sen själv sy på en mudd .

Jaja nu blir de en tidig frukost !

Det går ju inte att lägga in bilder :S Får ta det lite senare då .

:(

Fasen skrev ett jätte långt inlägg och så försvann det bara !

Målarfärg överallt !

Kläderna, håret, händerna, japp överallt . Till och med katten blev vit :S haha fick kasta ner henne i handfatet och skölja av henne .

Ja håller på att måla skötbordet vitt :) Känner att jag vill börja lite smått, kan inte hålla mig längre, det har stått i sin kartong i 2 månader nu och igår när jag var på panduro så köpte jag schabloner med fjärilar och guld färg och idag så beställde jag vitguldiga knoppar från ljuvating.com som jag ska sätta fast på sidorna av skötbordet för att hänga handdukar och så på .
Ska även köpa ett större schablon avtryck för att sätta på hyllan under men vet inte riktigt vad jag vill ha för motiv ännu . Sen ska jag också köpa två vita lådor att sätta på den hyllan för att ha blöjor och allt annat man måste ha nära .

Igår köpte jag också en overall och två matchande mössor till lill*n, jätte söta :)


Kläderna från HM .



Knopparna som jag har beställt från ljuvating .


Nu ska ja hoppa in i duschen och sen ska ja måla sista lagret på skötbordet och sen bär det av till jobbet till 21.45 och sen blir det kalas .


Hemma .

Nu är jag äntligen hemma efter en ganska kort jobb dag . Hoppas verkligen att min havadeskapspenning går igenom för ja känner redan nu att ja inte orkar jobba mer :S Det är verkligen jätte jobbigt att lyfta massa saker hela tiden och att b öja sig upp och ner, det känns i hela kroppen och jag känner mig som världens mest osmidiga person !
Men jag vet ju att allt kommer vara värt de ! Känns redan värt de bara när ja känner sparkarna :) Blir helt varm i kroppen av dom, det går inte riktigt att beskriva .

Nu ska ja bara ligga i soffan och vila tills det är dags att göra middag, den lill* tar all min energi :)

Ojj :S

Hade tänkt att byta press bild men den blev visst väldigt stor och konstig men de får va såhär tills imån iaf för nu orkar ja inte fixa de .

Just nu visas världens bästa film på 5:an ! PRETTY WOMAN !! Asså den e så sjukt bra, ja blir helt lycklig av att kolla på den . Speciellt nu när M har lämnat mig helt ensam hela kvällen och halva natten :( Han är hos sin svåger och ska kolla på Chile - Ecuador tror ja de va som börjar kl 24.00 :S Så han e ju inte hemma förrän vid 3 i natt å då sover jag sedan länge ! Men han kan ju glömma att han ska ta sovmorgon från jobbet imån för ja börjar 6.30 å då vill ja ha skjuts :P

När ja va hemma hos mamma idag så skulle hon för första gången känns när bebisen sparkar och h*n höll på som sjutton men när mamma la dit handen så slutade de direkt och när M tog sin hand på magen så början h*n igen och när då mamma skulle känna igen så sluta h*n direkt haha :P Så mamma blev lite grinig :) Men hennes dag kommer nog .
Bebisen kanske känner igen Ms hand :P

Nää nu e de Pretty Women och sedan läggdags !
Go natt !



Ny dag .

Idag skulle ja träffa Linnea men det är omöjligt att väcka henne med hemtelefonen för hon hör den inte och mobilen är avstängd så vi får ta det en annan dag då :(

De får bli städning och att vänta på M, fast han är inte hemma förrän vid 4.
kl 6 ikväll är det middag hos mormor, M ska hjälpa henne att få upp några lampor i hennes nya lägenhet så vi passar på att äta där .
I natt har filuren i magen sparkat som en galning, h*n kanske ville att jag skulle vara uppe och röra på mig så h*n kunde sova :) Hoppas att dessa 4 månader går snabbt för ja längtar något enormt !
9 December är förhoppningsvis min sista jobb dag, om jag nu får min havandeskap beviljad men de hoppas ja verkligen för ja känner redan att jag inte orkar mer .

Nä nu blir de att kela lite med Luna å sen börja dammsuga .


Mitt lilla hjärta !

Så söt :)

Igår va vi och tittade på lilla Victor.
Han va så liten å så söt ! Nu längtar jag som en galning, men idag är det "bara" 4 månader kvar till beräknad födsel .
Känns som en evighet men det är det värt !
Ska ringa idag eller imån också för att boka en tid för att göra 3D ultraljud . Vi ska inte ta reda på könet, även om jag nästan är 100 % säker på att det är en tjej . Alla i våra släkter våra söner så nu jäklar får de va min tur att klämma fram en tjej ;) Men blir det en liten pojk så kommer jag bli precis lika lycklig ändå !



Nää nu måste ja klä på mig, ska in å träffa Parisa i stan en snabbis .

RSS 2.0