Stan .

Idag har jag vart i stan med Camilla, skulle köpa julklappar men nej, ja hittade inget ! Efter ca 4 timmar gav vi upp och det hela slutade med att Camilla bara hade köpt grejer tills sig själv Haha och jag fick i sista stund springa in på HM och köpa en julklapp som visade sig vara i fel storlek så ja måste lämna tillbaka dom imån . Lyckat !
Nu sitter jag här hemma ensam, som vanligt, M är hos nån jobbar kompis och spelar playstation 3, man kan ju tro att jag är tillsammans med en 7åring men men :)

Borde sätta igång med middagen nu och ta tag i disk berget men jag har ingen ork kvar så de får bli om en stund .


Imån bli det förhoppningsvis stan med Carro och sen med lillebror . Och då hoppas jag att jag kommer hem med några julklappar iaf .

Frisören .

Japp, där har jag vart idag . Har inte klippt mig sedan i Mars !! Så ni kan ju förstå att de behövdes, nästan så att det vart pinsamt att visa håret . Hon klippte iaf 1 1/2 dm men jag har kvar min otroligt snygga utväxt och den ska få vara kvar tills Mars iaf, eller aa när ja nu har tid att färga de . Vi bestämde att jag skulle komma tillbaka i slutet av Januari innan bebisen kommer och klippa det igen så att vi får bort mer av den mörka färgen och sen gången efter det så gör vi dom ljusa slingorna och klipper av det sista mörka . Och sen ska det nog så bra ut igen : ) Nu längtar ja till och med tills dess :P

Nog om det .

Idag ska ja och M på första föräldragrupps mötet . Det ska bli spännande att se va det är för andra folk som är där . Om man känner någon och om jag är den yngsta . Hoppas inte att det bara är massa 40 åringar där :P Haha .

.

Dagen .

Jäkla skit dag . Kommer bara att sitta hemma helt ensam till kl 6 typ . 
M är och spelar fotbollsturnering och jag har Nada att göra . Visst ja kan packa för det behövs men de e fasen inte speciellt kul att bara sitta hemma helt ensam typ varenda dag bara för man inte kan jobba längre .
Först blir det iaf frukost och tv tittande innan jag sätter igång med packningen .
Sen kl 6 så bär det av hem till mormor på glögg kväll, så ni hör ju hur rolig min dag är :/

Nää inget glatt inlägg men man kan inte vara glad varje dag och idag är precis en sån dag .

Mitt hjärta

Mitt Liv .

Sista dagen :D

Japp, idag är det sista dan på jobbet ! De ska bli så jäkla skönt, kan typ inte fatta de :P Haha .
I morse klockan 9 tog ja mig an all disk från kalaset i Söndags, (Lite sent ja vet :P) och det tog över 1 timma att diska allt ! Aldrig mer asså ! Har precis ätit frukost och ligger nu i soffan och pratar med bebisen och känner på alla sparkar .
Tänkte packa mellan 11 och 12 och duscha och göra mig klar mellan 12 och 1 och sen bär det av till jobbet . Nästan så ja längtar lite :P Jobbar 14-22.15 idag så de är ju inte direkt en kul sista dag men fasen :P

Imån ska ja träffa Parisa :D

Hemma .

Nu har vi vart hos Barnmorskan och allt var bra :) Känns så himla skönt att vara där när man får bekräftat att allt ser bra ut . Idag var hjärtljudet på 140, första gången vi lyssna va de på 150 men de sjunker hela tiden ju mer den lill* utvecklas .
Den lill* har haft fest inne i magen idag också, ibland känns det som att den vill trycka sig ut genom skinnet Haha .
På måndag är det första föräldragrupps mötet också :D Ska bli kul och se om man är yngst i gruppen . Även om jag är det så väntar ju ändå alla sitt första barn så vi borde ju känna samma saker .
Längtar som en tok till förlossningen !!

Dom ringde precis från jobbet också å undra om ja kunde komma in å jobba en timme tidigare och de kunde ja väl göra, imån är ju sista dagen ja ska jobba, vilket känns sjukt skönt ! Kroppen orkar lixom inte mer och så fort jag kommer hem från jobbet så somnar jag .

Nää nu ska ja plocka undan lite och gosa med katten . 
 

Tillbaka .

Har inte orkat skriva på sjukt länge känner jag .
Lördagen som skulle bli en rolig dag blev inte alls rolig ! Ja å M var och handlade för kalaset och heöt plötsligt så kunde jag inte se ordentligt på vänster öga, jag såg inget som kom från vänster. Om ja höll M i handen och hade huvudet rakt fram så såg jag inte att han stod brevid mig. Å de va sjukt läskigt ! Och det blev bara värre och värre, och sen kom huvudvärken . Jag sökte på symptomen på google när ja kom hem och då va de symptom för havandeskapsförgiftning så det var bara att ringa upp till förlossningen och den första ja prata med sa att ja skulle komma in direkt på undersökning och den andra sa att jag skulle ta två panodil och gå å lägga mig för det kunde också vara migrän, och blev de inte bättre efter några timmar så skulle ja komma upp .
Men sen började ja se vanligt igen och fick bara en sjuk jäkla huvudvärk, har aldrig haft så ont i huvudet !
Så migrän var de. En himla tur de, har aldrig vart så glad för att få migrän :p haha .
Nää  nu blev de långt och tråkigt men men :P

Idag kl 11 så ska vi till Barnmorskan och lyssna på hjärtat mäta magen och ta blod . Älskar att gå till Barnmorskan :D Känns som att man kommer närmre målet hela tiden !



 


Herregud va tidigt !

Va gör jag uppe  nu ?! Kunde inte somna om när M hade gått till jobbet så det va bara att hämta datan å lägga sig i sängen, å här ligger jag nu . Mamma å bror kommer snart för att hämta den andra bärbara och den extärna hårddisken. Han ska opereras idag och sova kvar på sjukhuset tills på lördag eller söndag för man ska tydligen ha väldigt ont så tar han med sig datan såå kan han ju ligga och kolla på film iaf om han orkar .

Igår va ja på stan och träffade Carro, vilket var ett himla tag sen, vi snackar år sen :S Trevligt Trevligt :D Först fikade vi på Condeco sen blev det lite affärer, men eftersom ingen av oss är direkt rik för tillfället så ögonshoppade vi mest .  Det är så konstigt när man träffar gamla kompisar för även om det var en evighet sedan man såg sist så känns det ändå typ som det var igår, så himla skönt : )

Efter stan åkte jag hem till Mamma för det där ljuspartyt, kanske inte jätte kul men bättre att sitta hemmaoch Uggla tills M kommer hem .Fick med mig mitt lurviga barn hem också :)

Idag ska ja på Hockey och middag med jobbet också :) Vi ska även ha en egen match mor våra leverantörer innan en riktiga matchen men den hoppar jag iår :P


Ljus Party .

Ska hem till Mor min idag igen för hon ska ha något Ljus party, vet inte riktigt vad det är men ja antar att de är någon som kommer dit som ska sälja massa ljus. Massa av mammas kompisar å moster å mormor ska dit iaf så ja kan ju lika gärna också åka dit å fördriva lite tid :)
Lämna mitt barn där igår också när vi pysslade, kändes lite onödigt att ta med henne hem när vi ändå skulle tillbaka dan efter och hon älskar ju att vara hos mamma eftersom deras hus är bra mycke större än våran 2a :P
Hon brydde sig inte alls om att ja gick ifrån henne igår iaf, hon bara låg där och titta :) Känns så himla konstigt att vakna på natten å inte höra hennes kurrande nedanför sängen .



Mitt barn :)
Hon älskar att ligga och sova på skötbordet .


Nu ska ja stoppa i mig lite mat sen hoppa in i duschen och sen bär det förmodligen av in till stan.

Julpyssel :)

Igår va ja hos mamma och julpysslade lite, vi gjorde egna julkort . Skitkul men tiden gick grymt snabbt så ja hann typ bara göra 6 stycken . Ska köpa med mig lite mer papper från stan idag hade ja tänkt så jag kan sitta här hemma och göra fler . Mamma och moster har skit mycke saker till att göra kort och jag har typ 4 stämplar och lite papper :P Och en guldfärg Haha . Får nog utöka den samlingen lite . Julafton närmar ju sig !
Hade tänkt göra en egen scrapbook när den lill* har kommit ut med bilder från förlossningen och sådär :) Den lill* har börjat sparka mig soom en galning i revbenen så fort jag inte sitter rakt, vilket är lite jobbigt för hur ofta sitter du rakrygga i soffan ? Men det är värt de :)

Idag är jag i V.30+1 alltså inne i vecka 31 så tiden går ju faktiskt ganska snabbt :) Inte mycke kvar nu ! Är det dags att bli lite nervös snart kanske ? Haha .

Här kommer lite bilder på mina julkort som jag gjorde igår .



Alla korten .

  

Dom små och dom stora .

M Födelsedag .

Japp idag fyller älsklingen år. Men det är ju en vanlig måndag så de händer inget speciellt här hemma. Han fick sin present av mig i morse å så får det bli släktkalas till helgen. Får väl ha middagen klar tills han kommer hem från fotbollen och så får vi hitta på nått en annan dag .

Har precis räknat ut att jag bara har 5 dagar kvar att jobba :D Känns lite konstigt men det ska bli jäkligt skönt att inte behöva åka till jobbet varje dag .
Ja längtar som en tok tills bebisen kommer ! Vill bara att det ska vara Februari nu :)

Nu ska ja vila lite :P Den lill* tar all min energi, men de gör inget ;)


RSS 2.0