Go Morron :)

Nu har dagen börjat hos oss . De har inte vart en rolig natt, Emilio har haft världens magknip i två dagar nu och de släpper inte . Han blir bara nöjd när man tar av honom blöjan (den sitter inte för hårt, nästan för löst) och ja har ingen lust att låta honom sova utan blöja. Så vid halv 4 i natt va de bara att ta sig upp, lägga plastad frote och en handduk på sängen, vara beredd med våtservetter och papper och börja massera hans mage och efter en stund så brukar hans behov komma ut och då blir han genast mycke gladare. Hoppas att detta löser sig snart annars får ja ringa BVC och fråga va ja ska göra.
Nu har han precis fått mat och ligger och sover brevid mig i soffan.



Planerna idag är att gå och köpa frimärken och sedan posta några viktiga brev som ja borde ha gjort för länge sen. Linnea kommer och hälsar på vid 12 och kanske även Emelie . Måste också ta mig till stan för att köpa två presenter. Den ena är hemlig och den andra har ja längtat efter att få köpa. Den är till Ms kompis dotter som ja tror bara är en vecka nu, hur som hellst så ska vi dit å hälsa på på Lördag så ja ska köpa något riktigt flickigt eftersom ja inte kan göra de till Emilio :)

Igår va ja på IKEA med mamma och Emilio, vi köpte gardiner till Es rum och igår kväll vid halv 9 så va ja ju bara tvungen att fixa dom så ja la upp doom i rätt längd och strök på den där plasten så tyget skulle fastna där, och sen skulle ja ju klippa av den, men dum som ja är så klipper ja på fel sida !! Så nu måste ja göra om de och gardinerna kommer bli kortare än vad dom ska vara så ja hoppas verkkligen inte att de kommer att se jätte konstigt ut.

Slapp dag .

Dagen inleddes med städning, men de varade tyvärr inte så länge :S De blev rensning av våra garderober och rent i kök och sovrum. De får duga för tillfället . Vi är helt slut här hemma, M och Emilio ligger i soffan och sover medans ja sitter här och äter chips :S ingen aning om varför, ja HATAR chips ! Är en popcorn människa . M är hemma från  jobbet denna veckan för han skadade axeln på matchen i söndags så han kan inte använda sin högerarm.
Fick sms för en stund sedan om att mina vita converse har kommit . Hade tänkt gå och hämta dom om en stund när jag har piggnat till lite.

Igår träffade ja Sarah,  vi gick från Wiesel till stan. Över bron och allt! (Är ganska långt för er som inte vet vart wiesel är :) )
Vi va inne på Panduro och köpte lite material för att göra egna armband sen åkte vi och solade. Efter det gick vi hem till mig och satte oss för att fixa våra armband. Vi kanske inte har de bästa temeramentet för att sitta med pilliga saker men resultaten blev vi nöjda med iaf ! Snyggare än dom i affärerna och helt unika :) Efter de bar de av hem till mamma med M och Emilio för middag och Spårlöst på tvn.

Nä nu ska ja gå och fixa Emilios mat innan han vaknar och blir grinig .
Ha en fin dag !



Mina Älsklingar .

Stan nästa .

Nu bär de snart av till stan, först ska de bytas blöja och sättas på nya kläder både på mig själv och Emilio.



Ja tror ja lyckades Carro :) de va ju visst inte så svårt . Tack för hjälpen !

Har duschat :D

Japp ni läste rätt, idag har ja duschat ! Låter ju som värsta smutsungen men de är fasen inte lätt att hinna springa in i duschen med en liten bebis hemma, fort som fasen får man duscha och öronen är nästan som Dumbos. Man vill ju inte att han ska ligga där ute och storgråta. Idag va andra gången ja har vågat gå in i duschen medans han har sovit. Blir ju tvungen att duscha på kvällen eller halv 6 på morgonen innan Mauri går till jobbet och med mitt hår funkar inte de .
Hade inte änns behövt skynda mig för han ligger fortfarande här och sover, och har gjort de i över en timma nu :)

Det verkar ju som att alla använder Picasa för att fixa sina bilder, men är det bara ja som fattar nada :S Hur gör man tex för att få en vit kant runt bilden ? Eller för att göra ett litet collage med typ fyra bilder ? Ja brukar inte vara så korkad när de gäller sånt men tydligen har det ändrats :S Någon som har lust att förklara ?

Nu är vi tre .

Nu är vi tre !
Emilio har äntligen kommit, efter 9 månaders väntan . Han föddes 18 Februari och blir 4 veckor idag . Tiden innan han kom kändes som en evighet och gick hur långsamt som hellst men tiden han har vart ute har gått fruktansvärt snabbt !
Det känns helt underbart att ha en liten son och kärleken är helt obeskrivlig ! Skulle aldrig byta detta mot något .


Våran lilla skrutt


Idag ska vi in till stan och träffa Linnea . Ska gå till japanphoto och skriva ut några bilder så vi kan få upp tavlorna nån dag. Känns som att man absolut inte ska stanna inne när det är såhär fint väder ute, gäller att passa på . frisk luft har ju aldrig skadat någon .

Igår va ja och Emilio på backaplan och tittade i affärer, gick hur bra som hellst, han sov hela tiden :) Jag kom hem med två par jeansleggins. Passar perfekt med det nu när man inte vet om man kommer gå ner mer i vikt eller om man kommer stanna här.

Nej nu vill han ha mat .
Ha en bra dag allihopa, ut i solen !

Är du nöjd nu carro :D

RSS 2.0