Har duschat :D

Japp ni läste rätt, idag har ja duschat ! Låter ju som värsta smutsungen men de är fasen inte lätt att hinna springa in i duschen med en liten bebis hemma, fort som fasen får man duscha och öronen är nästan som Dumbos. Man vill ju inte att han ska ligga där ute och storgråta. Idag va andra gången ja har vågat gå in i duschen medans han har sovit. Blir ju tvungen att duscha på kvällen eller halv 6 på morgonen innan Mauri går till jobbet och med mitt hår funkar inte de .
Hade inte änns behövt skynda mig för han ligger fortfarande här och sover, och har gjort de i över en timma nu :)

Det verkar ju som att alla använder Picasa för att fixa sina bilder, men är det bara ja som fattar nada :S Hur gör man tex för att få en vit kant runt bilden ? Eller för att göra ett litet collage med typ fyra bilder ? Ja brukar inte vara så korkad när de gäller sånt men tydligen har det ändrats :S Någon som har lust att förklara ?

Kommentarer
Postat av: Caroline

Hehe... markera bilderna du vill göra ett collage av och tryck sedan på collageknappen längst nere på skärmen typ...haha... där kan du välja o sätta vita kanter på eller göra dom till polaroidbilder etc... hör av dig om du inte fattar :) Kram

2009-03-18 @ 11:52:36
URL: http://carromeller.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0