Uppe med tuppen .

Känns så iaf, det är ju inte änns ljust ute än . Somnade kl 10 igår och sova ända till 9 har faktiskt kunnat sova hela natten, förutom massa kiss pauser då .

Hade tänkt att åka iväg och köpa Ms present idag, han fyller ju år imån men ja vet inte om ja hinner :S Börjar jobba halv 3 och slutar inte förrän kvart i 10 ikväll, känns ju sådär kul men ja får tänka på att detta är min sista jobbhelg på iaf ett år :D
Det är sjukt svårt att köpa födelsedagspresent till honom, han önskar ju sig inget, eller jo ett spel till playstation 3 men de tänker ja inte köpa för då måste ja stå ut med att han spelar sen och så dum är jag inte . Vi får se vad det blir .

Nu blir det frukost, slänger in ett bild inlägg lite senare .

 

Jobb Jobb .

Idag började jag jobba kl 06.30 å slutade kl 15.00, kanske inte är en jätte lång dag men det är bra mycke mer än vad jag orkar känner ja. Det var sjukt mycke folk i affären idag också ! Helt galet, ja hann knappt göra någonting, fick springa ner till kassan hela tiden så det kändes ju inte jätte bra att lämna allt till tjejen som börjar efter mig men så fick de bli .

Efter jobbet kom älsklingen och hämtade mig så åkte vi hem till hans mamma å åt mat sen när vi kom hem så va klockan 5 och det kändes som att den va 10 kanske :S Ja va helt slut ! Å Mauri har precis somnat brevid mig i soffan så ja är nog inte ensam om att vara slut .
Haha undra hur de ska gå när den lill* kommer :P Får vara uppe dygnet runt ;)

Nää nu ska ja nog sätta på en film eller nått, känns ju sådär kul att sitta här helt ensam å kolla på tv men ja ska låta honom sova . Han jobbar å tränar så himla mycke så det förtjänar han.

De får bli ja å Luna ikväll helt enkelt :P Lite Photoshop kanske också .
Va ska ni göra ikväll ?


En pojk .

Hade endel photoshop på gymnasiet men ja ha ju fasen glömt allt :S Och jag blir alldeles för rastlös för att sitta och försöka lära mig allt igen .

Även allt i detta kollage är ifrån babyshop .



En tjej .

Har satt ihop ett litet kollage med saker som jag skulle vilja ha om det blev en tjej .
Hummel dressen är så sjukt fin men de känns ju lite onödigt att lägga så mycke pengar på en sån dress som ändå kommer att växas ut efter nån vecka.
Men önska sig kan man ju alltid göra :)
Allt förutom den lilla söta grisen kommer från babyshop och grisen är ifrån myfirstroom .




Kommer strax ett kollage med pojksaker :)

Ledig dag .

Min ända lediga dag denna veckan, känns sjukt skönt att inte behöva tänka på att gå till jobbet . Igår var det exakt 2 veckor kvar tills jag slutar jobba ! LÄNGTAR !
Fick igenom min havandeskapspenning så det är därför jag får sluta jobba 2 månader innan den lill* ska komma . Det ska bli skönt men samtidigt så känns det lite konstigt, vad ska ja göra hemma i 2 månader lixom ? Visst vi flyttar första december å vi ska måla och tapetsera om alla rum men de kanske jag inte änns orkar göra, men de hoppas ja för annars kommer ja säkert bara sitta i soffan å glo på tv å de har ja ingen lust med :P

Förra fredagen va ja på Ullared, köpte lite av det sista till bebisen. Tror att vi har det mesta nu, iaf det som vi kommer behöva ha i början : ) Tror att jag har alldeles för mycke kläder också :S Kommer säkert inte änns kunna använda allt .

Idag när M kommer hem så ska vi iväg och storhandla för nu ekar det i kylen, ska nog skriva en inhandlingslista snart.

Nu blir det frukost :)


Min fotboll :D

Läkar besök .

Ska snart hoppa in i duschen och sen bege mig till barnmorskan, eller till en läkare som dom har där som ska kolla lite på min rygg, får se om jag blir sjukskriven en längre tid eller om det bara är att bege sig till jobbet igen .
Har fortfarande inte fått besked om min havandeskapspenning som jag verkligen hoppas att jag får för ja vet fan inte hur jag ska orka jobba den sista tiden . Men de är väl bara att vänta och se, nekar dom så kommer jag telefontracka dom ;P

Idag är jag iaf i v.27+2 så de är ju inte jätte långt kvar . Hade tänkt ta en tripp till backaplan efter läkaren, är trött på att sitta här och bara sakna .

Igår va ja med moster och kusin hos min mamma och åt chockladkaka som jag hade gjort och kolla på förlossningskliniken, alla undrar jämt hur ja kan kolla på det när ja själv snart ska ligga där men jag tycker att det är intressant .

Duschen kallar . Ha en bra dag .

Ensam .

Har så jäkla tråkigt ! Detta är tredje dagen TREDJE !!! Som ja bara sitter hemma . Är sjukskriven från jobbet framtill på Fredag, kan bli längre men det beror helt på läkaren imån, får se vad hon säger . Men har iaf ett kliniskt rent hem nu ;) Haha finns ju inget annat att göra här hemma än att städa och nu när man är klar med det så får de bli film . Nu kollar ja på ATL på canal+, den är grym ! Vet inte hur många gånger jag sett den men TI är sjukt snygg :P

Ja saknar min M helt sjukt mycke, imån har han vart borta i 1 hel vecka, så nu är det "bara" en vecka kvar. Det är så otroligt tomt här utan honom, märker t.om att katten saknar honom, varje gång nån går in i svalen så springer hon till dörren och blir lika besviken varje gång när han inte kommer innanför dörren.

<3


Ensam .

Vi körde M till flygplatsen imorse för att han ska åka till Chile idag och det första jag ser när jag kollar på den där tavlan på Landvetter är att flyget som han ska ta till Amsterdam är inställt ! Ja börja bara skratta som en idiot för att de är så jäkla typiskt ! Ja fick springa fram och tillbaka till olika informations diskar för att kolla vilka vi skulle prata med, och till slut kom vi till KLM och Air France och en otrevlig jävla tjej . Först gick det att fixa sen gick det inte alls och hon fråga varför vi hade bokat så att han skulle mellanlanda i Milano.
Tror hon att vi har valt att han ska ha tre mellan landningar ? Han hade ju självklart hellst åkt direkt från Landvetter till Santiago .
Men, efter över 2 timmar så fixa hon på något sätt att han skulle åka till Köpenhamn ist för Amsterdam, hur som hellst så hinner han med flyget till Santiago och det var ju huvudsaken : )

Efter det åkte jag med mormor och bytte däck sen en snabbis till ikea och sen bar det av hemåt, ska snart börja packa några flyttlådor hade ja tänkt, om jag inte somnar i soffan innan .

Nää nu räcker det med text .



Vi i Chile förra året :)



Söndag .

Va ett bra tag sedan jag uppdaterade men jag har jobbat som en galning och packat lådor här hemma . Vi har fått en större lägenhet så de blir flytt i december eller början av Januari . Känns tråkigt att flytta för jag trivs så himla bra med den här lägenheten men de kommer att bli för trångt med en liten bebis. Går inte att möblera in sängen i sovrummet och vi har verkligen ingen plats för skötbordet så det blir nog bra så här. Vi fick en fyra på 84 kvm så det är ju egentligen ett rum för mycke men M har bestämt att han ska ha det som spel rum ;) Haha .
Måste inhandla en tvättmaskin också för det finns inte i den nya lägenheten och jag sten vägrar att gå ner i en överfull tvättstuga .

Sitter och planerar för alla rum och hur det ska målas och tapetseras för det behöver vi göra i alla rum, men jag har ju två  månader på mig innan den lill* ska ut så ja hinner nog måla .
Har skrivit upp massa pyssel saker som jag ska göra när ja är hemma .

Nu är det inte långt kvar förrän M åker till Chile, på torsdag ska vi köra honom till flygplatsen och sen är han borta i två hela veckor ! Kommer att kännas helt tomt här hemma utan honom men jag får packa och hålla på så går tiden kanske fortare .

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bär det av till ännu en dag på jobbet .

Nu blev det ett tråkigt text inlägg men jag har inga nya bilder . Ha en fin dag !

RSS 2.0