De händer något :D

Inte med bebisen, men ja ska in till stan en snabbis å fika med Linnea . Håller på och fixa mat nu så ja är full i magen när ja är där inne annars så kommer ja bara må dåligt och det har jag inte tänkt .
Blir fika och några affärer sen tror jag tyvärr inte att jag orkar mycke mer . En sväng förbi panduro blir det iaf . Ska kolla efter vita "kanvas" tavlor som jag kan spänna upp barntyget på så att det blir som tavlor hade jag tänkt .
Har fixat två såna i ett lila mönstrat tyg här hemma idag till extra rummet som ja ska fota när dom har kommit upp på väggen, i eftermiddag förhoppningsvis, beror på gubben ;)

Nää nu är maten klar . Ha en fin dag !

5 Dagar kvar .

Fast det känns som veckor ! De händer ju inget :( Kan h*n inte bara ta och titta ut nu, h*n är ju ändå "färdig"  :P
Planerna för dagen, inget speciellt som vanligt, ska plocka upp dom sista lådorna och får upp grejerna på hyllorna som M va så duktig och borrade upp igår . Sen ska ja fixa lite inne i bebisrummet, har köpt massa färgglada gossedjur på IKEA som ska sitta upp på en vit lack hylla.
Just de, ja fick allt med M till IKEA igår, han sa inte änns emot ;) Haha . Köpte de sista till bebisen och så köpte vi lampor som vi har satt upp ovanför sängen. Blev faktiskt väldigt bra, så ja är hel nöjd ! Blir kanske tom en bild på det sen .
Vi satte också upp några tavlor igår i köket och hallen men dom som vi ska ha i sovrummet väntar vi med tills den lill* har kommit ut . Har 3 stora vita ramar som ja ska sätta in 3 stora svartvita kort på den lill* i . Kommer bli jätte bra tror ja :)
 
Känns så himla tråkigt att man bara sitter här hemma hela dagarna men ska ja vara helt ärlig så orkar ja faktiskt inte göra så mycke mer .. Allt, verkligen allt tar på krafterna och ja blir helt slut. En heldag på stan kan ja ju glömma . Fast de är rätt bra för då kan ja ju heller inte göra slut på några pengar :P

Nepp nu blir de Cornflakes och mjölk :D

Va ska ni andra ha för er idag ? : )

Och lite till mig :)



Det första ja ska köpa när magen är borta är nya jeans ! Ska bli så otroligt skönt att kunna ha tajta snygga jeans igen ! Finns inte direkt ett stort utbud av det på gravid avdelningarna, eller avdelningen rättare sagt, är ju typ bara H&M som har har mamma kläder. Finns dock på polarn o pyret också men deras priser är ju sjuka !
Nää de ska helt enkelt bli skönt att komma i vanliga kläder igen :) Även fast plånboken kommer vara lite tunnare :P

Nej herregud nu måste ja klä på mig fort som sjutton, M slutar jobbet nu och är här om ca 20 min och då skulle jag vara klar lova ja, och här sitter ja i gamla trasiga mjukisar och Ms gamla jobbar tröja .
Spring spring .

Ha en bra dag alla !

Kläder : )



Har tittat runt lite på bebiskläder och är helt klart fast i Lindex kläder ! Finns så himla mycke fint, speciellt till en liten tjej, tycker att alla affärer har dåligt utbud av pojkkläder tyvärr, finns inte mycket som faller mig i smaken .

Ni får ursäkta mitt usla photoshopande, läste det på gymnasiet men nu har jag glömt bort i stort sett allt, vilket är himla synd för det är grymt kul när man kommer in i det !

Försäkringskassan .

Äntligen !!! Det va fan på tiden . Nu är ja klar med alla jäkla papper, telefonsamtal och dator strul med försäkringskassan och det känns sjukt skönt ! ska bara åka ner till jobbet lite senare för att kopiera ett papper och skicka in så dom godkänner mina ändrade uppgifter . Dom tänkte blåsa mig på 20 000 dom jäklarna ;) haha . ååååh känns som världens sten har släppt :D Nu är jag glad !

Ska snart ta tag i städandet och sedan byta om tills M kommer hem för då bär det av till mormor och jobbet. Ska även försöka få med honom en tripp till IKEA för att handla det allra sista. Men han verkligen HATAR IKEA så vi får väl se hur det går med den biten :P

Åh tack alla för alla grattis kommentarer idag :) De gör det så himla mycket roligare att blogga när man får respons !

Va har ni andra för er en dag som denna då ? Jobb och plugg antar ja ? Kan väl inte finnas någon som sitter hemma och har lika tråkigt som jag ;)

Ska försöka få ihop ett kollage lite senare men ja sitter vid fel data .


I brist på nya bilder så blir det en gammal på min älskling .

Mitt hjärta

Och en bild på mig från Chile förra vintern, då ja va smal :P haha



...

Hungrig ! Måste fixa något att äta snart men orka . Får bli något enkelt .

Har suttit inne på Styleroom nu i en evighet för att fiska efter lite inspiration till bebis rummet, det finns verkligen hur mycke fint som hellst där inne ! Förstår inte hur folk kan ha så mycke fantasi ! Ja skriver ner och målar bilder i en liten bok som ja har för att inte glömma bort de . Får bli en tur till stan och köpa tyg när ja vet om den lill* i magen är en tjej eller kille :) Men ja blir galet sugen på att fixa klart rummet nu när ja ändå har så mycke tid men ja vet ju att de kommer att bli mycke roligare att göra de när ja vet vad det blir .

Nää kylen ropar på mig !

39+0

Idag har ja enligt uträkningarna vart gravid i 39 hela veckor :) Enligt mina egna uträkningar och sista mensen så skulle ja ha haft bf 29/1 men blev flyttad 11 dagar när ja va på ultraljudet . Inatt har ja sovit skit dåligt, ska väl inte säga att ja har sovit bra dom andra nätterna men ja har verkligen svårt att somna om efter att ja har vart uppe och kissat, i natt låg ja säkert upp i 2 timmar och bara vände och vred på mig, så otroligt irriterande ! Gick upp och satte mig i soffan vid 6 när M gick till jobbet, kändes inte som att det var någon ide att försöka somna om. ja vet ju att ja inte kommer få sova ordentligt på nätterna när den lille har kommit heller men då har man ju iaf en anledning till att gå upp, nu är det bara jäkligt irriternade !
Mina planer för dagen är som vanligt INGA ! Ska bara vara hemma och fortsätta packa upp lådor och städa, blir kanske några varv upp och ner för trapporna för att se om det hela kommer igång. Nej, de blir de väl kanske inte men hade ja vetat att de hade startat av de så hade ja fan sprungit kan ja lova !!

Blir nog till att fixa  lite frukost nu och sätta på en film, hela magen kurrar .

7 Dagar kvar .

7 Dagar, alltså bara 1 kvar till BF :) Känns inte riktigt verkligt . Sitter ju bara här hemma hela dagarna och väntar på att det ska sätta igång . Idag har jag packat upp massa flyttlådor i köksskåpen, städat undan i vardagsrummet, dammsugit och tvättat dom sista bebiskläderna men inte fasen sätter de igång ändå . Vad mer kan ja göra ? Gå ut i svalen och springa upp och ner i trapporna ? Nej, ja antar att det bara är att sitta och vänta . Men jag är så himla trött på att sitta med sammandragningar hela dagarna och inte kunna sova på nätterna . Tycker faktiskt att det är dags nu .

Händer väl inte så mycke mer just nu :) Väntar och väntar .

Imån ska vi till mormor och hämta korgen som hon har klätt (?) om . Och sen ska vi borra upp lite hyllor och tavlor och fixa iordning lite mer i barnrummet . Det står så himla mycke påsar och lådor med skräp där inne så man vet inte vilka påsar man ska spara och vilka som ska slängas så där inne måste de sorteras .
Igår började ja packa BB väskan :) La ner dom papprena som ja måste ha med mig när ja kommer dit och kläder till den lille, sen ska de packas en väska med allt som jag ska ha med mig och även extra kläder till M .

På torsdag bär det av till barnmorskan igen . Nu ser ja inte fram emot de längre, ja sa till henne förra veckan att ja hoppades att det var de sista besöket innan förlossningen men de verkar det ju inte som att de var.
Nej, men sålänge den lille har det bra där inne så får h*n väl stanna där, kanske lite ego av oss att vilja att h*n ska komma ut . Det är säkert varmt och skönt där inne !  :)

Nej nu ska ja börja med maten innan M kommer hem från sin träning.
Ha en bra kväll alla !!

( Funka inte att lägga in en bild just nu så de får bli en annan dag )

RSS 2.0