5 Dagar kvar .

Fast det känns som veckor ! De händer ju inget :( Kan h*n inte bara ta och titta ut nu, h*n är ju ändå "färdig"  :P
Planerna för dagen, inget speciellt som vanligt, ska plocka upp dom sista lådorna och får upp grejerna på hyllorna som M va så duktig och borrade upp igår . Sen ska ja fixa lite inne i bebisrummet, har köpt massa färgglada gossedjur på IKEA som ska sitta upp på en vit lack hylla.
Just de, ja fick allt med M till IKEA igår, han sa inte änns emot ;) Haha . Köpte de sista till bebisen och så köpte vi lampor som vi har satt upp ovanför sängen. Blev faktiskt väldigt bra, så ja är hel nöjd ! Blir kanske tom en bild på det sen .
Vi satte också upp några tavlor igår i köket och hallen men dom som vi ska ha i sovrummet väntar vi med tills den lill* har kommit ut . Har 3 stora vita ramar som ja ska sätta in 3 stora svartvita kort på den lill* i . Kommer bli jätte bra tror ja :)
 
Känns så himla tråkigt att man bara sitter här hemma hela dagarna men ska ja vara helt ärlig så orkar ja faktiskt inte göra så mycke mer .. Allt, verkligen allt tar på krafterna och ja blir helt slut. En heldag på stan kan ja ju glömma . Fast de är rätt bra för då kan ja ju heller inte göra slut på några pengar :P

Nepp nu blir de Cornflakes och mjölk :D

Va ska ni andra ha för er idag ? : )

Kommentarer
Postat av: johanna

jobbig väntan kan jag tänka mig :( hoppas h*n kommer snart!

2009-02-04 @ 16:14:32
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: Emily ♥♥

Hej hej! Trillade in på din sida.

Såg att du också ska ha en liten bäse snart, när är du beräknad? Jag ska ha den 10 =) När han nu vill titta ut, ha en bra lördag! Kram

2009-02-07 @ 14:31:40
URL: http://emsiss.blogg.se/
Postat av: Sarah

hehe lycka till med allt :D

2009-02-11 @ 13:13:17
URL: http://thiindra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0