Ny dag .

Igår va ja hos Barnmorskan, alltid lika kul tycker ja :) Min Barnmorska är på semester så ja fick ha en annan idag, de visade sig att det var samma som min mamma hade när hon väntade mina syskon . Hon lyssnade på hjärtljudet som var 134 :) Sen stack hon mig i fingret och tog lite olika prover och allt såg bara bra ut . Sen kände hon hur bebisen låg och h*n låg kvar där h*n gjorde sist :) Ja fick tom känna där nere på huvudet, lite läskigt men nu har ja gjort de också . Efter Barnmorskan så åkte ja hem och packa upp lite och sen kom den där jäkla "gravid migränen" igen så de va bara att trycka i sig 2 panodil och lägga sig i soffan.
Idag har ja vart på mödravårdscentralen igen, fast denna gången var de på föräldragruppen. Inte jätte kul men de känns ändå som att det kan vara bra att gå dit . Nu ska ja snart åka och möta Linnea som har vart bortrest i 2 veckor. Vi ska gå i affärer och titta lite, man får ju passa på så länge man orkar :P
Imån ska ja åka med mamma till IKEA och handla spjälsängen och allt där till :) Längtar som en tok, då kan man äntligen fixa iordning de sista till bebisen .

Ja tycker att h*n kan titta ut snart för min rygg dödar mig ! Kan verken sitta ligga eller stå, allt gör sjukt ont ! Så snälla lilla du, kom ut nu !


Slapp dag .

Blev inget skriveri igår, verken lust eller ork .
Lyckad kväll i Lördags hos Viki och Elin måste säga : ) Alltid lika kul att träffa kompisar som man inte ser så ofta. Så himla kul att se att alla är på så olika stadier i livet.  Igår va en riktig slapp dag. Vi började med att rensa ut garderoben och borra upp hatthyllan och skohyllorna i garderoben. Det är så himla mycke som ska upp men ja vet inte riktigt hur ja  ska ha de och då vill ja inte att vi borrar upp de ifall ja ångrar mig :P Samtidigt som ja vill att allt ska bli klart NU så att det är rent och fint tills bebisen kommer . Men vi får väl se, de fixar sig alltid :)

Idag har ja vart med M på flygplatsen och lämnat hans mamma som ska till Chile och nu har han åkt tillbaka till jobbet och ja sitter här med katten och tittat på tv, kollar datan, äter godis och läser den nya mama tidningen. Det är ju tur att man är tjej så att man kan göra många saker samtidigt ! :D

Men nu ska ja koncentrera mig på tidningen .

21 dagar kvar .


Hemma från stan .

Blev en ganska lång tur i stan idag, helt ensam. Ja tycker att de är rätt skönt att gå själv i stan ibland, man kan gå in i vilka affärer man vill, i vilken ordning man vill och titta på vad man vill . Men idag hade ja behövt någon som kunde bära mina påsar för herregud va mycke saker ja köpte :S De va inte riktigt de som va meningen men så blev de . Men ja fick åka hem lite innan ja vart klar för den här jävla "gravid" migränen smög sig på. Eller ögonmigrän som de tydligen heter. Det är nog de ändå "problemet" ja har haft under min graviditet. De börjar med att man börjar se lite dåligt och sen blir de bara värre och värre och till slut så ser man inget som kommer från sidorna bara sakt framifrån och allt är helt suddigt, skit läskigt är det när man är ensam, men ja han hem precis innan de värsta kom. Och efter en stund så kommer världens migrän anfall men idag så han ja ta panodilen i tid så huvudvärken är inte så farlig just nu . Ja hoppas bara att den försvinner snart så ja orkar med ikväll .
Apropå ikväll så får ja nog gå utan M han jobbar fortfarande, och ja vet inte riktigt hur ja ska komma iväg eftersom bil fanskapet är trasigt så de lutar mot att ja får hoppa på bussen och de är inget vidare kul, de blir en bit att gå. Men vi får väl se .

Bilder på shoppningen blir de kanske imån, nu ska ja försöka få i mig lite mat så huvudvärken släpper.

23 dagar .

De går ju framåt :)
Har precis ätit frukost, har levt på knäckemackor med hushållsost den sista tiden i graviditeten. Vet iofs inte om de har med bebisen att göra men ja måste ha 4-5 st varje morgon och kväll annars går ja under ! Haha .
M åkte precis iväg för att jobba och blir antagligen borta största delen av dagen.
Mina planer för dag är en tripp till stan tror ja, behöver inhandla lite småsaker och försöka hitta något att ha på mig ikväll : ) Anatgligen sista festen på ett tag :P 41 års kalas blir de, Viki fyller 21 och Elin 20 och de måste vi ju fira !
Ja hoppas M hinner hem också så han kan följa med men vi får väl se, bilhelvetet har ju gått sönder också så ja vet inte riktigt hur vi ska komma dit ikväll bara men de löser väl sig.

Nää nu blir de Miami Ink sen på med kläderna och sen in till stan .




För ett år sedan låg vi här, kan inte fatta att de redan har gått ett helt år !
Viña Del Mar, Chile

De blev en beställning !

Är inte mycke för att internet shoppa egentligen men hittade inga gladiator sandaler som ja tyckte om förra året, antar att jag var sent ute, så när jag väl hittar några nu så är de ju lika bra att slå till .

Dessa blev de iaf !


Hade tänkt att först köpa ett par tan färgade men sen blev de svarta, som vanligt :P Är dom bekväma och snygga på så kanske det blir ett par till i brunt, vi får väl se .
399 kostade dom på ellos hemsida men ja hade en 30% rabatt kod så med frakten så blev de 300 ungefär, helt okej !

Trååååkigt .

Japp, precis va ja har ! Känns bara som att ja sitter här och gör nada . Pappa har vart här en snabbis för att mäta hur mycke slang de behövs för att sätta iin tvättmaskinen och jag har dammsugit alla rum och även tvättat golven i två men sen la ryggen av så de får vara bra .

Tänkte slänga iväg en beställning till La Redoute om en stund, gladiator sandaler hade ja tänkt mig, väntar ja för länge tar dom antagligen slut så de e lika bra att vara ute i god tid .
Försöker också hitta två bra mjukisdresser som ja kan ha med mig till förlossningen och även glida runt i när den lill* har tittat ut . Tror inte ja kommer känna för jeans dom första dagarna .
Blir de beställning så ska ja försöka visa bilder senare .

Mamma kommer och hämtar mig efter jobbet idag, ska bli skönt att komma här ifrån ett tag. Tar med mig mitt lilla pälshjärta också :)

Inga bilder :/

Har kommit på att det nog inte är bloggens fel att de inte går att lägga upp några bilder, verkar som att de har blivit något konstigt med min data :S Ms mamma har lånat våran andra bärbara och på den finns även mitt photoshop program så ja kan inte göra så mycke annat på denna .
Har börjat att samla lite bilder för att göra ett kollage men får vänta med de tills på söndag då när datan kommer tillbaka .


Får väl bara vänta och se, ska testa att starta om den igen.
Ja har precis vandrat tillbaka till sängen, vi har köpt såna stora kuddar på ikea som jag kan ha bakom ryggen så nu ligger ja här för att se om de blir lite bättre men inte än så länge, har tagit med mig hallonsoda och choklad in också :) Är man gravid så är man ;)


 


24 Dagar :)

Inte för att jag tror att h*n kommer titta ut just den 9 Februari men de är iaf något att gå för :) Min mamma är i Thailand från 25 januari till 9 Februari och Ms föräldrar är i Chile från och med måndag så antagligen så är ingen förutom pappa hemma . Men de känns samtidigt väldigt skönt för ja vill inte ha någon som sitter uppe på sjukhuset och väntar på att jag ska klämma ut de lilla miraklet, skulle bara bli galet stressad !  M ska ju självklart vara med så jag har någon att dra å slita i, och bli arg på :P För det är ju faktiskt hans "fel" att jag ligger där :P

Idag har jag inga direkta planer, hade tänkt dammsuga och tvätta golven i hela lägenheten eftersom att målarna har vart här  i 2 dagar nu och fixat de sista rummet. Och det har ju resulterat i att det ligger slipdamm och annan skit precis överallt och ja håller på å bli galen ! Vill bara att vi ska kunna börja få de iordning . Men just nu har ja verkligen ingen lust att dammsuga, min rygg håller på att döda mig . Samtidigt som jag inte har någon större lust att ligga i soffan hela dagen :(
Mauri ska jobba hela kvällen också och antagligen hela helgen så ja kommer att vara helt ensam, men han gör ju de för våran skull . Tror att de får bli en tur till mamma ikväll och kolla på Lets Dance .

Pappa kommer nog idag iaf och kopplar in tvättmaskinen :D De första ja ska göra är att tvätta alla bebiskläder så det är klart .

Funkar inte att lägga in några bilder nu av nån anledning så de får bli lite senare :)


 


Begravning .

Japp, de e va ja har gjort idag, inte alls kul men måste ju tyvärr göras :/
Efter begravningen så va vi en tur på banken och därefter bar de av hem till Claudio, Madde å lille Victor för att lämna tillbaka bilen . När man är i närheten av Victor så blir man ännu mer sugen på den lill* i magen . H*n ligger och sparkar som en tok nu ! Men de är bara mysigt att se när hela magen spretar åt olika håll :) Är inte alltid så bekvämt men de är det värt . 25 dagar kvar tills beräknad födsel idag alltså bara 3 veckor ! Vilket betyder att h*n kan titta ut vilken dag som ! :D

Nu kom M hem så ja ska mysa lite med honom sen kl 21 är de dags för Criminal Minds .


Oj oj .

4 veckor sedan sista inlägget . Nu har vi iaf flyttat, känns skönt att de är över, va verkligen ingen bra ide att flytta när man är höggravid men men, nu är det klart iaf .
Vi har målat och tapetserat om alla rum nu också så de känns bra, nu är det bara kvar att packa upp allt och göra det hemtrevligt. Känns ju  inte som hemma än, de tar nog ett tag .

Snart kommer bebisen också :) Är i vecka 36+1 så de går allt framåt !
Igår satte M ihop vagnen och i början på nästa vecka ska vi åka och köpa spjälsängen, sen är allt klart !

Idag kommer Camilla hit en stund och sen tar vi en promenad bort till backaplan och äter lunch på paprika och tittar runt lite .


RSS 2.0