7 Dagar kvar .

7 Dagar, alltså bara 1 kvar till BF :) Känns inte riktigt verkligt . Sitter ju bara här hemma hela dagarna och väntar på att det ska sätta igång . Idag har jag packat upp massa flyttlådor i köksskåpen, städat undan i vardagsrummet, dammsugit och tvättat dom sista bebiskläderna men inte fasen sätter de igång ändå . Vad mer kan ja göra ? Gå ut i svalen och springa upp och ner i trapporna ? Nej, ja antar att det bara är att sitta och vänta . Men jag är så himla trött på att sitta med sammandragningar hela dagarna och inte kunna sova på nätterna . Tycker faktiskt att det är dags nu .

Händer väl inte så mycke mer just nu :) Väntar och väntar .

Imån ska vi till mormor och hämta korgen som hon har klätt (?) om . Och sen ska vi borra upp lite hyllor och tavlor och fixa iordning lite mer i barnrummet . Det står så himla mycke påsar och lådor med skräp där inne så man vet inte vilka påsar man ska spara och vilka som ska slängas så där inne måste de sorteras .
Igår började ja packa BB väskan :) La ner dom papprena som ja måste ha med mig när ja kommer dit och kläder till den lille, sen ska de packas en väska med allt som jag ska ha med mig och även extra kläder till M .

På torsdag bär det av till barnmorskan igen . Nu ser ja inte fram emot de längre, ja sa till henne förra veckan att ja hoppades att det var de sista besöket innan förlossningen men de verkar det ju inte som att de var.
Nej, men sålänge den lille har det bra där inne så får h*n väl stanna där, kanske lite ego av oss att vilja att h*n ska komma ut . Det är säkert varmt och skönt där inne !  :)

Nej nu ska ja börja med maten innan M kommer hem från sin träning.
Ha en bra kväll alla !!

( Funka inte att lägga in en bild just nu så de får bli en annan dag )

Kommentarer
Postat av: Caroline

åh, roligt att du äntligen skriver igen... Har vart så himla nyfiken på hur det går för dig! Börjar du inte bli lite nervös nu iaf? kram

2009-02-02 @ 19:49:34
URL: http://carromeller.blogg.se/
Postat av: FREIJAS MAMMA - Caroline.

Min dotter föddes i vecka 39+0 : ) Lycka till när det är dags.

2009-02-02 @ 21:04:44
URL: http://freijasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0