Go Morron :)

Nu har dagen börjat hos oss . De har inte vart en rolig natt, Emilio har haft världens magknip i två dagar nu och de släpper inte . Han blir bara nöjd när man tar av honom blöjan (den sitter inte för hårt, nästan för löst) och ja har ingen lust att låta honom sova utan blöja. Så vid halv 4 i natt va de bara att ta sig upp, lägga plastad frote och en handduk på sängen, vara beredd med våtservetter och papper och börja massera hans mage och efter en stund så brukar hans behov komma ut och då blir han genast mycke gladare. Hoppas att detta löser sig snart annars får ja ringa BVC och fråga va ja ska göra.
Nu har han precis fått mat och ligger och sover brevid mig i soffan.



Planerna idag är att gå och köpa frimärken och sedan posta några viktiga brev som ja borde ha gjort för länge sen. Linnea kommer och hälsar på vid 12 och kanske även Emelie . Måste också ta mig till stan för att köpa två presenter. Den ena är hemlig och den andra har ja längtat efter att få köpa. Den är till Ms kompis dotter som ja tror bara är en vecka nu, hur som hellst så ska vi dit å hälsa på på Lördag så ja ska köpa något riktigt flickigt eftersom ja inte kan göra de till Emilio :)

Igår va ja på IKEA med mamma och Emilio, vi köpte gardiner till Es rum och igår kväll vid halv 9 så va ja ju bara tvungen att fixa dom så ja la upp doom i rätt längd och strök på den där plasten så tyget skulle fastna där, och sen skulle ja ju klippa av den, men dum som ja är så klipper ja på fel sida !! Så nu måste ja göra om de och gardinerna kommer bli kortare än vad dom ska vara så ja hoppas verkkligen inte att de kommer att se jätte konstigt ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0