Ny header .

Ja behöver verkligen fixa en ny header . Men har inte direkt tid med de och vet inte änns riktigt hur man gör, men nån dag så ska ja få tummen ur och fixa de :)
Ja har inte skrivit här på ja vet inte hur länge, känns inte som att ja har något kul att skriva och känner inte att ja har hunnit, men nu när Emilio är lite större så är det enklare att få lite tid och nu när man har börjat göra lite saker om dagarna och inte bara sitter hemma .

Igår hade ja en heldag på backaplan men Emilio och Emelie och hennes lille William . Emelie är  min ända kompis som har barn, de är lite tråkigt, hade gärna haft fler . Emilio och William tyckte kanske inte att det va jätte kul att gå i affärer men ja och Emelie hade kul iaf, ja köpte 2 par skor och en "solskärm" till vagnen så att Emilio inte ska ligga och få solen i ögonen .

Idag vet ja inte riktigt vad vi ska göra, ja la undan en jätte fin klänning på Kappahl av alla ställen men de ösregnar ute så ja har ingen större lust att åka och köpa den . Blir kanske en träff med Mita idag också :) Vi får se .



Min Prins

Kommentarer
Postat av: petra och bebisen Felicia

hej hej, ja den boken är kvar!! xD

2009-06-10 @ 20:26:26
URL: http://rockisnotdead.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0